Вязані фрукти спицями та гачком покроково: 135 фото зі схемами для початківців та підбіркою простих майстер-класів для дітей та дорослих

Особливості початку процесу

Умілиці з великим досвідом виконання такого плану речей віддають переважно гачку, завдяки якому можна непомітно додавати або зменшувати петельки. Як фрукти, так і овочі завдяки мініатюрним розмірам. Виконуються зазвичай із застосуванням техніки амігурумі.








Інструкція для початківців:

  • Береться підготовлена ​​нитка;
  • Її необхідно обмотати навколо олівця;
  • Щоб не упустити петельку, знімати її потрібно дуже акуратно;
  • Просуваючись по колу, проводиться обв’язка;
  • Робляться без накидів стовпчики, яких має бути шість;
  • Залишається з’єднати дві петельки в одну-першу та остаточну;
  • витягується кінець від нитки.










Тим, кому не дуже зручно займатися гачком, можна запропонувати чимало цікавих варіантів, які завжди можна виконати за допомогою спиць. Вони повинні бути невеликою довжиною, тому що кількість петель на них буде незначною. В’язання зазвичай рухається по колу з необхідними зменшеннями поряд з додатками.