Презент готовий для вручення
Поради для тих, хто вперше створює солодкі букети:
- Не забувати про тендітність та ніжність солодких інгредієнтів, тому будь-який необережний рух може призвести до негативного результату.
- Компоненти – продукти харчування, тому працювати слід у рукавичках.
- Готові букети обов’язково «заховати» в попередню упаковку – поліетиленовий пакет, фольгу тощо
- Солодкий букет тримати у прохолодному місці.
- Для безпеки під час перевезення використовувати додаткову об’ємну тару.
- Дуже акуратно поводитися з деталями букета при їх зв’язуванні.
- Створюючи подібні букети, необхідно переконатися, що вони не зашкодять здоров’ю отримувача. Тому бажано заздалегідь дізнатися про ці нюанси, але зробити це потрібно ненав’язливо, але дуже точно.
- їстівні компоненти подарунка мають бути з натуральної, безпечної сировини. Насолоди з великою кількістю барвників краще не використовувати.
Про упаковку слід подбати попередньо, а не залишати цей нюанс на останній момент.
Букети із зефіру та мармеладу, створені своїми руками – поєднання оригінальності, витонченості та індивідуальності. Вони приємно здивують та порадують тих, хто їх приймає. Успіхів.